Dani Jašarević

www.fitgirls.nl

#Let's Get Real

Dani runt samen met Lizzy het succesvolle lifestyle platform FITGIRLS. Ze is van Servische en Nederlandse afkomst en moeder van 5-jarig dochtertje Megan. Voordat ze FITGIRLS had, werkte ze jarenlang als manager in de reiswereld. 

Ze besloot tijdens haar burn-out in 2013, het roer volledig om te gooien. Ze wilde er alles aan doen om weer fit en gezond te worden en hoewel ze fitter werd, struggelde ze net zoals veel vrouwen met het streven naar een bepaald ideaalbeeld, zelfbeeld en balans vinden in training en voeding. Ze kreeg daardoor een enorme drive om zichzelf mentaal en fysiek te ontwikkelen en andere vrouwen hiervan bewust te maken. Het werd haar levensmissie! 

Dani is niet bang om risico's te nemen, onderneemt en leeft vanuit haar hart. Ze is een vrije geest en vindt zichzelf in boksen, yoga & meditatie. Haar dochter heeft Taaislijmziekte, een ernstige en ongeneeslijke longziekte waardoor 'gezondheid' voor haar een andere definitie kreeg. Ze doet alles vol overgave en geniet van de kleine dingen, vooral van lekker eten.
  
"Door FITGIRLS geloof ik erin dat ik dingen kan bereiken die ik nooit voor mogelijk hield'