Ziggo Sport 14 Ziggo Sport 14

27 oktober in de Ziggo Dome

De eerste editie van Ziggo GP live was onvergetelijk. Tijdens de GP van Oostenrijk zat de Ziggo Dome tot de nok gevuld met Formule 1-fans en Max pakte ook nog eens op spectaculaire wijze de overwinning. Dat smaakt naar meer!

De GP van Mexico op 27 oktober is dé race om in de Ziggo Dome samen met duizenden F1-fans te bekijken. Natuurlijk op het grootste Formule 1-scherm van Nederland. Gaat Max in Mexico voor drie-op-rij? En schreeuw jij ’m naar de overwinning?

27 oktober in de Ziggo Dome

  • Mexicaanse feestavond, met genoeg entertainment om de race heen
  • Jack van Gelder presenteert als vanouds, ondersteund door Ziggo Sport F1- sidekick Rob van Gameren
  • De tofste activiteiten te doen rondom de Ziggo Dome, mede mogelijk gemaakt door Samsung
  • Waan je in een echt racepaleis, de Ziggo Dome voor één keer een echt F1-walhalla
  • Het beste geluid en beeld voor een spectaculaire raceervaring
  • Méér dan alleen de race op televisie, houd alle schermen in de gaten voor de beste beleving

Win een F1-reis naar Abu Dhabi tijdens Ziggo GP Live!

De ontknoping van het F1-seizoen in Abu Dhabi staat garant voor sensatie en wordt groots gevierd. En jij kan er dit jaar bij zijn! Tijdens Ziggo GP Live wordt door reisorganisatie TUI een compleet verzorgde reis voor twee personen naar de Grand Prix in Abu Dhabi weggegeven! De reis is inclusief retourvluchten, hotelovernachtingen, busvervoer naar het circuit en toegangskaarten voor alle racedagen. Wil jij deze legendarische Grand Prix meemaken? Koop dan nu de laatste Ziggo GP Live tickets en zorg dat je er bij bent!

Ziggo GP Live is weer terug!

Een stampvolle Ziggo Dome keek tijdens de GP van Oostenrijk met ingehouden adem naar één van de meest memorabele races van Max ooit. Geniet nogmaals van de fraaie beelden en kom op 27 oktober naar de Ziggo Dome voor de ultieme belevenis!

Partners