Sport1 heet vanaf 12 november Ziggo Sport Totaal

donderdag 5 november 2015

Vanaf 12 november is het zover. Sport1 wordt dan Ziggo Sport Totaal. Dat betekent een andere naam en een nieuwe look. Verder verandert er voor jou als Sport1-abonnee niets. Je blijft, net als nu, genieten van zes kanalen met volop live topsport.

VOOR IEDER WAT LEKKERS
De zes kanalen krijgen een andere naam, maar de inhoud blijft gelijk. Je kunt bijvoorbeeld gewoon rekenen op al het Champions League-spektakel en El Clásico op 21 november. Het beste golf, NBA basketbal, Formule 1 en andere raceklasses, tennis, atletiek, rugby, veldrijden, beachvolleybal en het WK handbal; voor iedereen zit er wat lekkers bij.

WEBSITE EN APPS
Praktisch gezien betekent het dat deze website vanaf 12 november omgedoopt wordt in
www.ziggosporttotaal.nl en dat alle apps van Sport1 ook hernoemd worden in Ziggo Sport Totaal. Je inloggegevens voor Sport1 Go, dat Ziggo Sport Totaal Go gaat heten, blijven gelijk. Ook de voorwaarden van jouw abonnement veranderen niet.

NIEUWE NAMEN KANALEN
Alle Sport1 TV kanalen zullen worden omgedoopt naar Ziggo Sport Totaal varianten, maar blijven op dezelfde plek in de elektronische programmagids (EPG) staan. Vanaf 12 november heten de kanalen als volgt :

Oude naam

Nieuwe naam

Sport1 Select

Ziggo Sport Select

Sport1 Voetbal

Ziggo Sport Voetbal

Sport Racing

Ziggo Sport Racing

Sport1 Golf

Ziggo Sport Golf

Sport1 Extra 1

Ziggo Sport Extra 1

Sport1 Extra 2

Ziggo Sport Extra 2

ZIGGO SPORT ALS CADEAU
De naam Ziggo Sport Totaal komt voort uit een nieuwe samenwerking tussen Ziggo en Sport1. Ziggo lanceert op 12 november het kanaal Ziggo Sport, als cadeau voor alle Ziggo klanten. De nieuwe zender biedt je elke dag de mooiste duels, gratis op kanaal 14. Dit kanaal is alleen voor Ziggo klanten beschikbaar.