Ziggo Sport 14 Ziggo Sport 14

Premier League voor 3 jaar naar Ziggo Sport

zondag 6 december 2015

Premier League voor 3 jaar naar Ziggo Sport

Geweldig nieuws voor de liefhebbers van topvoetbal in een topambiance! Vanaf augustus 2016 zie je ook de Premier League op Ziggo Sport Totaal. Voor de komende drie seizoenen hebben we de exclusieve uitzendrechten verworven van de Engelse Premier League.

LIVE EN IN SAMENVATTING
Het gaat om de rechten voor het live en in samenvatting uitzenden van de wedstrijden op televisie, internet, via Horizon Go en Ziggo Sport Totaal app. Iedere speelronde zie je live minimaal 5 Premier League-duels op de kanalen van Ziggo Sport Totaal.

VOLG DE NEDERLANDSE STERREN
Dus vanaf komende zomer zie je live op Ziggo Sport Totaal hoe Nederlandse sterren als Memphis Depay, Daley Blind, Georginio Wijnaldum, Ibrahim Afellay, Tim Krul, Maarten Stekelenburg en Jordie Clasie het doen in de sfeervolle stadions van Engeland.

EXTRA, NIET IN PLAATS VAN
De Premier League komt bovenop het al bestaande rijke aanbod van Ziggo Sport Totaal. Van de Spaanse Primera División zie je minimaal 5 duels live per speelronde. Van de UEFA Champions League schotelen we je minimaal 10 duels live per speelronde voor in de groepsfase en alle wedstrijden in de knock-outfase.

ZIGGO SPORT
Na de succesvolle lancering van Ziggo Sport - de gratis sportzender voor alle Ziggo klanten-  is de Premier League vanaf augustus ook bij Ziggo Sport te zien.

'Afgelopen jaar zijn we erin geslaagd om de uitzendrechten van de Spaanse Primera División voor meerdere jaren te verlengen. Vandaag kunnen we met trots bekendmaken dat ook de Engelse Premier League vanaf augustus 2016 live te zien zal zijn op Ziggo Sport en Ziggo Sport Totaal', aldus Will Moerer, directeur van Ziggo Sport.'Ziggo Sport nu ook hét kanaal voor het internationale topvoetbal'

'Het spreekt voor zich dat ik blij ben dat we onze klanten nu de twee grootste Europese voetbalcompetities kunnen aanbieden. Wekelijks de beste Spaanse en Engelse wedstrijden gratis voor iedereen met digitale televisie van Ziggo. Daarnaast versterken we ook het Ziggo Sport Totaal pakket, waarin de keuze tussen de diverse topduels verder wordt vergroot.'

'Met onder andere de Formule 1, de NBA, het WTA- en Davis Cup-tennis en de grootste golftoernooien, is Ziggo Sport nu ook hét kanaal voor het internationale topvoetbal.'


Ziggo Sport vind je op tv-kanaal 14 als je Ziggo klant bent. Met de zes kanalen van Ziggo Sport Totaal ga je nog meer de diepte in en zie je volop topsport. Word abonnee of kijk via internet met Ziggo Sport Totaal Go mee naar de wedstrijden die je niet wilt missen.