Ziggo Sport 14 Ziggo Sport 14

Alle F1-races live op Ziggo Sport en jij bent erbij

maandag 7 maart 2016

Alle F1-races live op Ziggo Sport en jij bent erbij

Komend seizoen zijn alle Formule 1-races rechtstreeks te volgen via Ziggo Sport, de gratis sportzender voor alle Ziggo klanten op kanaal 14. Uiteraard maakt Ziggo Sport de races ook beschikbaar op Ziggo Sport Totaal. Daar zie je ook gegarandeerd alle vrije trainingen en de kwalificatie van elke grand prix. Dit jaar kun je ook live in de studio meegenieten van Max en zijn collega's.

KIJK LIVE IN STUDIO MEE MET ROB, ROBERT EN TOM
In de Ziggo Sport studio in Hilversum ontvangt presentator Rob Kamphues deskundigen en liefhebbers uit de autosportwereld, zoals natuurlijk Robert Doornbos en Tom Coronel, met wie hij uitgebreid voor- en nabeschouwt. Nieuw dit seizoen is dat je er ook als Formule 1-fan bij aanwezig kan zijn. Meld je hier aan en kijk live met onze kenners in de studio mee naar de verrichtingen van Max Verstappen en co.  

MOL KRIJGT PLOOIJ ERBIJ OP LOCATIE
Olav Mol blijft het commentaar vanaf locatie verzorgen tijdens de kwalificatie en de race en tekent samen met verslaggever Jack Plooij voor de voor- en nabeschouwing vanaf het circuit. Na afloop geeft Max Verstappen voor de camera van Ziggo Sport zijn visie op de zojuist verreden race.

VIJF EXTRA KANALEN VIA GO.ZIGGOSPORTTOTAAL.NL
Tijdens de F1-weekenden heb je als kijker zelf de keuze om bijvoorbeeld de race live te volgen, een kijkje te nemen in de pitstraat via de Pit Lane-camera of een stukje mee te rijden via de on board camera van een van de coureurs. Als je een een maandabonnement neemt via go.ziggosporttotaal krijg je sowieso vijf extra kanalen erbij (pitlane, driver-tracker, onboard, highlights, en live timing-kanaal).

NOG VEEL MEER MOOIE LIVE AUTOSPORT
Naast alle Formule 1-races, de GP2 en de GP3 zie je op Ziggo Sport Totaal alle races uit het Europese Formule 3-kampioenschap, de DTM, de strijd om de Porsche Super Cup, de NASCAR Sprint Cup Series, de Formule E, de IndyCar-series en het World Rallycross Championship live en met Nederlands commentaar. 


Het raceseizoen 2016 gaat echt van start op 18 maart in Melbourne met de eerste vrije training voor de GP van Australië. Alle vrije trainingen, kwalificaties en races zijn te zien op Ziggo Sport Totaal en uiteraard zit je ook via go.ziggosporttotaal op de eerste rij. De eerste studio-uitzending is voor nachtbrakers zondagochtend 20 maart om 5 uur. De race start al om 6 uur 's ochtends.