Ziggo Sport 14 Ziggo Sport 14

Nieuw: Rondo, Bodega El Sierd en meer op Ziggo Sport

vrijdag 5 augustus 2016

Nieuw: Rondo, Bodega El Sierd en meer op Ziggo Sport

Jack van Gelder presenteert met ingang van komend seizoen iedere zondag van 21:30 uur tot 22:30 uur op Ziggo Sport en Ziggo Sport Totaal het nieuwe voetbaltalkshow Rondo. Hierin bespreekt Jack samen met Jan van Halst, Wim Kieft en twee wekelijks wisselende gasten alle nationale en internationale topvoetbal met uiteraard de focus op de Premier League en de Primera División.

De eerste uitzending van Rondo is op zondagavond 4 september. Daarnaast blijft Jack van Gelder samen met Frank Evenblij het vaste gezicht van het sportpraatprogramma Peptalk. Het nieuwe seizoen van Peptalk start op maandag 5 september en zie je van 19:00 uur tot 20:00 uur op Ziggo Sport.PREMIER LEAGUE EN PRIMERA DIVISIÓN CENTRAAL OP ZIGGO SPORT 

We besteden komend seizoen zowel op kanaal 14 als op Ziggo Sport Totaal veel aandacht aan de twee grootste Europese competities van Europa. Op de gratis sportzender zijn de topduels uit de Engelse en Spaanse hoogste divisies te zien, terwijl er op Ziggo Sport Totaal wekelijks minimaal liefst 5 wedstrijden uit de Premier League en 4 duels uit de Primera División live te zien zijn.

Vanuit de studio beschouwen we de duels uitgebreid voor. De presentatie is afwisselend in handen van Jack van Gelder, Bas van Veenendaal, Emile Schelvis en John van Vliet. Dit seizoen bestaat het team van analytici uit Jan van Halst, Wim Kieft, Jan Boskamp, Youri Mulder, Bert van Marwijk, Willem van Hanegem, Aad de Mos, Pierre van Hooijdonk en Boudewijn Zenden.

DEPORTIVO UNITED, ELKE ZATERDAG VAN 15.30 TOT 20.30
Ook nieuw op Ziggo Sport is Deportivo United. Dat kijk je elke zaterdag van 15:30 uur tot 20:30 uur. Dit programma wordt gepresenteerd door Bas van Veenendaal. Naast vaste gast Jan Boskamp, schuift er ook een tweede gast uit de voetbalwereld aan. Het belooft een inhoudelijk boeiende, vermakelijke en vooral teasende inleiding te worden voor de wedstrijden uit de Premier League en de Primera División.

Deportivo United informeert met essentiële feiten, opmerkelijke achtergronden en brengt voetballiefhebbers in de juiste sfeer voor Engelse en Spaanse topduels. Deportivo United is ook beschikbaar voor Ziggo Sport Totaal abonnees.

ROUND UP ZONDAG VAN 20.15 TOT 21.30 UUR

Op zondag brengen we Round Up. In ruim een uur komen dan alle hoogtepunten uit Spanje en Engeland voorbij. Daarnaast zijn er korte highlights van de zaterdag te zien en brengen we het laatste nieuws. Dit programma is in de kundige handen van Wytse van der Goot en is uiteraard op zowel Ziggo Sport als op Ziggo Sport Totaal te zien.

SPAANS NATAFELEN BIJ BODEGA EL SIERD
De Primera División is misschien wel de mooiste voetbalcompetitie van Europa en krijgt met een nieuwe show dit seizoen extra aandacht in Bodega El Sierd. Voetbalcommentator en Spanje-kenner pur sang Sierd de Vos neemt je met bijzondere items én zijn verhalen mee in Spaanse sferen. Eindelijk krijgt de populaire stem een eigen podium waarop hij zijn passie kan delen.

De kijker is vanaf maandagavond 22 augustus wekelijks om 20:00 uur op Ziggo Sport en op Ziggo Sport Totaal een half uurtje te gast in zijn Spaanse bodega: hammen boven de bar, een tapasvitrine, wijnvaten en tafels vol met lekkernijen en flessen wijn. Subtiel horen we flamenco-muziek op de achtergrond.

El Sierd zelf vertelt, zoals alleen hij dat kan, op bevlogen wijze over een wedstrijd of gebeurtenis uit het verleden en kijkt aan het einde vooruit naar de nieuwe speelronde. Bodega El Sierd is eigentijds en verrassend. Een magazine met ingrediënten voor jong en oud in een sfeervolle entourage dat aanvoelt als een Spaans Happy Hour!

OOK NOG CHAMPIONS LEAGUE, WK-KWALIFICATIE EN VEEL MEER TOPCOMPETITIES
De voetballiefhebber zit sowieso geramd bij Ziggo Sport. We zenden ook de WK-kwalificatiewedstrijden, de topduels uit de Portugese, Belgische, Griekse en Schotse competitie en uit het Engelse Championship en de First Division live uit.

De UEFA Champions League is het hele seizoen te zien zijn via Ziggo Sport Totaal. Per speelronde zullen er naast een schakelprogramma meerdere wedstrijden gelijktijdig worden uitgezonden op onze kanalen.