Uitslapen! GP van Australië om 7 uur

Uitslapen! GP van Australië om 7 uur

Woensdag 11 januari 2017, 16:08

Goed nieuws voor de hardcore Formule 1-fan die gehecht is aan zijn nachtrust. De wekker mag een uurtje later dan vorig jaar bij de seizoensstart. Op 26 maart 2017 gaat de Grand Prix van Melbourne om 7 uur 's ochtends Nederlandse tijd van start. Van uitslapen is dus nog steeds geen sprake, maar alle kleine beetjes helpen.

NACHTWERK IN HET HELE WEEKEND
Uiteraard hoef je op Ziggo Sport Totaal niets te missen van de ouverture van het F1-seizoen 2017, maar wie het hele weekend live wil meemaken, moet wellicht toch maar extra koffie zetten. De eerste vrije training van Max Verstappen en zijn collega's start in de nacht van donderdag op vrijdag al om 2 uur 's nachts en sessie twee krijgt om 6 uur in de ochtend het groene licht.

KWALI IN DE OCHTEND
Op zaterdag 25 maart is de derde en laatste vrije training om 4 uur 's nachts. De kaarten voor de race worden vanaf 7 uur geschud als in de kwalicatie de startopstelling voor de grand prix wordt bepaald.

Natuurlijk beschouwen we ook in 2017 weer uitgebreid voor en na met oa. Rob Kamphues, Olav Mol, Robert Doornbos en Tom Coronel. Daarover lees je binnenkort meer op deze site.