Dubbel Dost, Rijkaardje en slachtveld

Dubbel Dost, Rijkaardje en slachtveld

Maandag 30 januari 2017, 11:50

Ziggo Sport Totaal kijkt in de Weekendparade terug op het afgelopen voetbalweekend. Bas Dost maakt de ene na de andere treffer in Portugal en krijgt daarom weer een bijzonder plekje. Verder aandacht voor fantastische goals, ongelooflijke missers en schandalige overtredingen. Enjoy!

NANANANANANA BAS DOST!
Er staat geen maat op Bas Dost. Tegen Paços de Ferreira maakte de topspits van Sporting alweer zijn vijftiende (video) en zestiende (video) doelpunt van het seizoen. Dost is inmiddels een AC/DC-held bij de ploeg uit Lissabon:

HOOGSTANDJES EN MISSERS VAN DE BOVENSTE PLANK
Bij AA Gent leverden de standaardsituaties spektakel op. Dit was lachwekkend (video), maar dit was wél bijzonder fraai (video). Cristiano Ronaldo deed het subtiel tegen Real Sociedad (video) en bij Eibar kreeg Adrián een staande ovatie (video). Atlético-huurling Theo deelde zijn visitekaartje uit aan zijn werkgever (video) en zag zijn ploeggenoten keihard falen:

VOETBALVELD OF SLACHTVELD?
We zagen dit weekend weer genoeg passie en strijd op en naast het voetbalveld. Fernando Amorebieta deelde uit (video). Iker Casillas werd aangevallen (video) en Diego Godín deed een Frank Rijkaardje (video). Zelfs de grensrechter verdiende een plekje door deze actie (video). Alavés-Atlético Madrid leek wel een strijd om leven en dood. Goals waren niet nodig om te vermaken: