Voorpret met Bobby D en Tom: 'Drama McLaren'

Voorpret met Bobby D en Tom: 'Drama McLaren'

Maandag 20 maart 2017, 16:00

Nog 3 dagen en 10 uur te gaan tot de start van het F1-seizoen. Wij bij Ziggo Sport kunnen niet wachten en blikken tot aan de start in Melbourne elke dag vooruit. Rob Kamphues kijkt in deel 2 met experts en Ziggo Sport-analisten Robert Doornbos en Tom Coronel naar McLaren. Komt er weer een rampjaar aan voor de oranje brigade van Fernando Alonso en Stoffel Vandoorne?

HET NOG GROTERE DRAMA MCLAREN-HONDA: 'SHOCKING DAT JE ZO WINTER UITKOMT'
McLaren-Honda had de hoop dat na twee magere jaren eindelijk geoogst kon worden. Toen kwamen de wintertests... Fernando Alonso en Stoffel Vandoorne lijken veroordeeld tot weer een jaar gerommel in de achterhoede. Al denkt Coronel dat het nog goed komt.

► Check hier de eerste aflevering van 'Voorpret met Bobby D en Tom: Sauber en Renault'

 

 


De Formule 1 is ook in 2017 weer te zien op Ziggo Sport en Ziggo Sport Totaal! Op 24 maart staan de eerste vrije trainingen voor de GP van Australië op het programma. Diezelfde avond is om 22 uur de primeur van ons gloednieuwe Ziggo Sport F1-café met Robert Doornbos, Tom Coronel en Rob Kamphues. Volg ons ook op FacebookTwitter en Instagram voor de laatste updates en exclusief beeldmateriaal!