Arsenal, Chelsea, Real en Six Nations

Arsenal, Chelsea, Real en Six Nations

Zaterdag 18 maart 2017, 09:00

Ook vandaag hebben we je weer genoeg topsport te bieden op de kanalen van Ziggo Sport Totaal! Onder meer Arsenal, Chelsea en Real Madrid komen in actie, de finale van de Beker van België staat op het programma, er is toprugby met de Six Nations en we sluiten de dag af met een mooie NBA-kraker.

PREMIER LEAGUE
De voetbaldag wordt afgetrapt in Engeland. Arsenal mag op bezoek bij West Bromwich Albion proberen het gat met de top 4 een beetje te dichten. The Gunners staan nu 5 punten achter op nummer 4 Liverpool, maar hebben 2 wedstrijden minder gespeeld. Als die wedstrijden gewonnen worden staan ze op de plek die recht geeft op deelname Champions League. Koploper Chelsea gaat op bezoek bij nummer 9 Stoke City. 

tijdstip      wedstrijd kanaal
13.30 West Bromwich Albion - Arsenal      Ziggo Sport (14), Ziggo Sport Select, Go     
16.00 Stoke City - Chelsea    Ziggo Sport Voetbal, Go
18.30 Bournemouth - Swansea City Ziggo Sport Voetbal, Go

SPANJE + BELGISCHE BEKER
Real Madrid kan het gat met Barcelona even op 5 punten brengen. Een slechte reeks van Los Blancos bracht de spanning in de Primera División weer helemaal terug, maar door de uitglijder van Barça vorige week tegen Deportivo La Coruña (2-1 verlies) heeft Real weer wat lucht. Kunnen ze de aartsrivaal weer laten wankelen? In België wordt de finale van de beker gespeeld tussen Zulte-Waregem en Oostende.

tijdstip      wedstrijd kanaal
16.15 Athletic Bilbao - Real Madrid      Ziggo Sport (14), Ziggo Sport Select, Go     
20.45 Real Betis - Osasuna Ziggo Sport Voetbal, Go
20.45 Zulte-Waregem - Oostende Ziggo Sport (14), Ziggo Sport Select, Go     

SIX NATIONS + NBA
Het Six Nations-toernooi staat voor de laatste speelronde. Vandaag worden alle wedstrijden achter elkaar gespeeld. Op Ziggo Sport Extra 1 is er vanaf 13.20 uur spektakel met Schotland-Italië, gevolgd door Frankrijk-Wales en Ierland tegen kampioen Engeland. Een middag vol toprugby dus! De dag wordt afgesloten met lekker potje uit de NBA: San Antonio Spurs neemt het op tegen Portland Trail Blazers. 

tijdstip      wedstrijd kanaal
13.20 Schotland - Italië      Ziggo Sport Extra 1, Go     
15.35 Frankrijk - Wales Ziggo Sport Extra 1, Go
17.50 Ierland - Engeland      Ziggo Sport Extra 1, Go     
23.00 Spurs - Blazers Ziggo Sport Extra 1, Go