Atleti drukt lucht uit droom van Leicester

Dinsdag 18 april 2017, 22:41

Het Champions League-sprookje van Leicester City is in de kwartfinale uitgeblazen. Atlético Madrid had thuis al met 1-0 gewonnen en kwam in de return in Engeland ook al snel op een 1-0 voorsprong. De tegentreffer van Jamie Vardy in minuut 61 gaf de Leicester-fans even hoop, maar Atleti kneep de keel van The Foxes vervolgens weer vakkundig dicht en dus bleef het 1-1.

HOOP VERVLIEGT IN MINUUT 26
De hoop op een stunt was na 26 minuten vervlogen. Saúl kopte de eerste de beste kans voor de bezoekers namelijk meteen maar raak. Kasper Schmeichel kon de bekeken inzet alleen maar nakijken en de opgave was in één klap zo goed als onmogelijk geworden. Tegen het verdedigend ijzersterke Atlético moest nu minstens drie keer worden gescoord.

Dat leek onmogelijk. De ploeg van Diego Simeone liet Leicester amper aan de bal, laat staan dat het kansen weggaf. De frommelgoal van Vardy kwam in de tweede helft dan ook uit de lucht vallen, maar daarna wankelde Atleti zowaar even. Schoten van Leonardo Ulloa en opnieuw Vardy konden echter nog net geblokt worden en daarna ging de storm langzaam weer liggen.