Clásico-opwarmer #4: goooolazos!

Clásico-opwarmer #4: goooolazos!

Donderdag 20 april 2017, 14:50

Over vier dagen staat El Clásico tussen Real Madrid en Barcelona op het programma. Barça moet winnen in Bernabéu om nog in de race te blijven voor de titel. Real Madrid zou zelfs met een gelijkspel kunnen leven. Om je in de stemming te brengen, blikken we dagelijks vooruit met heerlijke video's van bijzondere Clásicos uit het verleden. Vandaag een verzameling heerlijke goooooooolazos!

GROTE JONGENS MET GROTE DADEN
Als je bij het aantrekken en behouden van spelers niet echt op de centen hoeft te letten, is het logisch dat de beste spelers graag voor je uitkomen. En dat levert vaak ook wat op. El Clásico zou El Clásico niet zijn als de dure jongens ook niet waar voor hun geld leveren met geweldige doelpunten. 

DE KUNSTZINNIGEN:

Ronaldo Nazario de Lima:

Xavi:

Messi: 

DE STREPEN:

Roberto Carlos:

Andrés Iniesta:


Je ziet Real Madrid-Barcelona zondag live om 20.45 op Ziggo Sport (kanaal 14) en Ziggo Sport Select of via Ziggo Sport Totaal Go. In Madrid zorgen Sierd de Vos en Wim Kieft voor het commentaar. Deze keer is er voor en na de kraker een uitzending van Rondo. Jack van Gelder en z'n gasten blikken vooruit en beschouwen na.