Clásico-opwarmer #5: Ramos kopheld + vrije trappen MSN

Clásico-opwarmer #5: Ramos kopheld + vrije trappen MSN

Vrijdag 21 april 2017, 15:59

Over twee dagen staat El Clásico tussen Real Madrid en Barcelona op het programma. Barça moet winnen in Bernabéu om nog in de race te blijven voor de titel. Real Madrid zou zelfs met een gelijkspel kunnen leven. Om je in de stemming te brengen, blikken we dagelijks vooruit met heerlijke video's. Vandaag een analyse van de standaardsituaties!

RAMOS KOPHELD VAN REAL MADRID
Barcelona is gewaarschuwd, want van alle ploegen in La Liga scoorde Real Madrid het vaakst uit een standaardsituatie. Dat heeft de ploeg van Zinedine Zidane vooral te danken aan Sergio Ramos. De captain van Los Merengues scoorde al zeven keer uit een standaardsituatie. De centrale verdediger heerst in de lucht en is ijzersterk met de kop:

DE VRIJE TRAPPEN VAN BARCELONA
Barcelona slaat juist vaak toe vanuit directe vrije trappen. Lionel Messi, Luis Suárez en Neymar lieten dit seizoen alledrie al eens zien dat ze wel raad weten met een rechtstreekse vrije trap:


Je ziet Real Madrid-Barcelona zondag live om 20.45 op Ziggo Sport (kanaal 14) en Ziggo Sport Select of via Ziggo Sport Totaal Go. In Madrid zorgen Sierd de Vos en Wim Kieft voor het commentaar. Deze keer is er voor en na de kraker een uitzending van RondoJack van Gelder en z'n gasten blikken vooruit en beschouwen na.