Real lonkt naar Marlon en Jans naar Barça

Real lonkt naar Marlon en Jans naar Barça

Dinsdag 16 mei 2017, 11:21

Hij heeft welgeteld één wedstrijd gespeeld in de Primera División voor Barcelona, maar toch is Real Madrid ervan overtuigd dat Marlon een versterking kan zijn. De Catalanen huren de 21-jarige Braziliaanse verdediger van Fluminense. Real heeft hem een plek in de A-selectie beloofd als hij overstapt, maar toch ziet Marlon het niet zitten, weet El Mundo Deportivo.

Bij Barcelona kan Marlon nog niet rekenen op een vaste plek in de A-selectie, maar eind dit seizoen licht Barça wel de optie tot koop. Het kan zijn dat De Blaugranas hem een jaar elders stallen om speeltijd op te doen. Ook dat vooruitzicht schrikt hem niet af. Marlon is er van overtuigd dat hij gaat slagen in Camp Nou.

Real Betis wil een sterkere selectie voor volgend seizoen. De groenwitten uit Sevilla hopen dat Manchester City bereid is Nolito voor een prikkie te verhuren aan Betis. En dan moet de 30-jarige en 16-voudig Spaans international het ook zelf willen. Een stiekeme troef die Betis heeft, is dat de vriendin van Nolito een Betis-fan is, aldus El Mundo Deportivo.

De kans dat Ron Jans volgend seizoen langs de lijn staat bij Barcelona, is groter dan dat hij bij welke andere club dan ook aan de slag gaat. In gesprek met Fox Sports liet de gestopte coach van PEC Zwolle met een kwinkslag weten dat het Catalonië wordt of niets anders. 'Ik ben volgend jaar in ieder geval geen clubtrainer. Ik heb een uitzondering gemaakt voor Barcelona. Al is het als zesde assistent-trainer.'

Internazionale is na een nieuw mislukt seizoen en twee ontslagen trainers op zoek naar een man die De Nerazzurri wél naar nieuwe successen leidt. Volgens La Gazzetta dello Sport is kampioenenmaker Antonio Conte de nummer 1 kandidaat, maar ook waarschijnlijk een brug te ver. Diego Simeone (Atlético), Luciano Spalletti (AS Roma) en Maurizio Sarri (Napoli) zijn ook geschikt voor de nummer 8 van Italië.    

De spelers van Ajax kunnen een mooie bonus tegemoet zien als ze de Europa League-finale winnen van Manchester United. Toch zal dat geen 45 miljoen euro zijn. The Times berekende dat dat bedrag verdeeld mag worden door de selectie van The Mancunians. Winst levert namelijk ook een Champions League-ticket op en dat betekent automatisch dat elke speler een salarisverhoging van 25 procent krijgt.  

Marouane Fellaini zegt wellicht gedag tegen dit extraatje. De 29-jarige Belg heeft een contract dat na volgend seizoen afloopt en dus wil Manchester United nog wat aan de middenvelder verdienen. Takvim meldt dat Fellaini al gesprekken heeft gevoerd met Trabzonspor.