Premier League geeft Koeman loodzware start

Premier League geeft Koeman loodzware start

Woensdag 14 juni 2017, 10:42

De meeste spelers uit de Premier League zijn nog niet eens op vakantie vertrokken, maar nu is al duidelijk wat ze in het komende seizoen te wachten staat. Het voorlopige speelschema voor 2017/2018 heeft Everton een ongelooflijk loodzware start opgeleverd. De ploeg van Ronald Koeman treft in de eerste 5 weken Manchester City, Chelsea, Tottenham Hotspur én Manchester United.

SPURS-CHELSEA AL IN SPEELRONDE TWEE
Alleen de eerste competitieronde in het weekend van 12 augustus is op papier redelijk te doen. The Toffees trappen op 12 augustus thuis af tegen Stoke City. Titelverdediger Chelsea begint thuis tegen Burnley. Arsenal ontvangt de kampioen van 2016 Leicester City. Een week later staat de eerste echte kraker op de rol als Tottenham op Wembley Chelsea ontvangt in een duel tussen de nummers 1 en 2 van vorig jaar.

 

Het complete speelschema kun je hier rustig bekijken. Uiteraard hoef je ook komend seizoen niets te missen van het spektakel in de Premier League op Ziggo Sport (14), Ziggo Sport Totaal en Ziggo Sport Go. Houd de site de komende tijd in de gaten voor de uitzendschema's!