Inside Ajax nieuw op Ziggo Sport

Inside Ajax nieuw op Ziggo Sport

Donderdag 10 augustus 2017, 13:00

Ziggo Sport zendt vanaf vrijdag 11 augustus het nieuwe programma Inside Ajax uit. Presentatrice Fresia Cousiño Arias ontvangt wekelijks een Ajax speler of andere prominente Ajax-gast in de gloednieuwe Inside Ajax-studio, midden op De Toekomst. In de show draait het niet alleen om de 90 minuten op het veld, maar ook om het leven van de spelers buiten het voetbal.

AJAX-AANVOERDER IN DE EERSTE UITZENDING
In de eerste aflevering schuift Joël Veltman aan. De nieuwe Ajax-aanvoerder zal het natuurlijk over de bewogen voorbereiding, de gespeelde wedstrijden in de Champions League-kwalificatie en de eerste competitiewedstrijd tegen Heracles Almelo hebben, maar kijkers kunnen ook uitstapjes naar niet-voetbalzaken verwachten.

 

FIFA TEGEN VELTMAN
Zo spelen we wekelijks Skillgames en is een van de vaste items de ZiggoCam, een vlog-item met telkens wisselende thema’s. Joel Veltman blijft na de uitzending ook nog even zitten voor een potje FIFA tegen een van de official eSporters van Ajax, E-divisie kampioen Dani Hagebeuk of Koen Weijland. Wie zal het er het best van afbrengen? De wekelijkse Ziggo eBattle is live te volgen via het YouTube-kanaal van Ajax.


Inside Ajax is behalve op Ziggo Sport, ook te volgen op Ziggo Sport Totaal. We beginnen om vrijdag 11 augustus 20 uur!