Ziggo Sport 14 Ziggo Sport 14

Inside Ajax nieuw op Ziggo Sport

donderdag 10 augustus 2017

Inside Ajax nieuw op Ziggo Sport

Ziggo Sport zendt vanaf vrijdag 11 augustus het nieuwe programma Inside Ajax uit. Presentatrice Fresia Cousiño Arias ontvangt wekelijks een Ajax speler of andere prominente Ajax-gast in de gloednieuwe Inside Ajax-studio, midden op De Toekomst. In de show draait het niet alleen om de 90 minuten op het veld, maar ook om het leven van de spelers buiten het voetbal.

AJAX-AANVOERDER IN DE EERSTE UITZENDING
In de eerste aflevering schuift Joël Veltman aan. De nieuwe Ajax-aanvoerder zal het natuurlijk over de bewogen voorbereiding, de gespeelde wedstrijden in de Champions League-kwalificatie en de eerste competitiewedstrijd tegen Heracles Almelo hebben, maar kijkers kunnen ook uitstapjes naar niet-voetbalzaken verwachten.

 

FIFA TEGEN VELTMAN
Zo spelen we wekelijks Skillgames en is een van de vaste items de ZiggoCam, een vlog-item met telkens wisselende thema’s. Joel Veltman blijft na de uitzending ook nog even zitten voor een potje FIFA tegen een van de official eSporters van Ajax, E-divisie kampioen Dani Hagebeuk of Koen Weijland. Wie zal het er het best van afbrengen? De wekelijkse Ziggo eBattle is live te volgen via het YouTube-kanaal van Ajax.


Inside Ajax is behalve op Ziggo Sport, ook te volgen op Ziggo Sport Totaal. We beginnen om vrijdag 11 augustus 20 uur!