Ziggo Sport 14 Ziggo Sport 14

Ziggo Sport verwelkomt Aicha en Anne-Marie

vrijdag 11 augustus 2017

Ziggo Sport verwelkomt Aicha en Anne-Marie

Aicha Marghadi en Anne-Marie Fokkens zijn de nieuwe gezichten bij Ziggo Sport dit voetbalseizoen. De twee ervaren journalisten krijgen een vaste rol bij Deportivo United. Daarin krijgen elke zaterdag en zondag de mooiste live-duels uit de Premier League en La Liga alle aandacht. Met niet alleen voor- en nabeschouwingen, maar nog veel meer extras, interviews, reportages en kijkjes achter de schermen.

'WAT HEB IK NIET MET SPORT?'
Marghadi heeft al een loopbaan als sportredactrice en presentatrice bij onder meer FunX Radio en AT5 achter de rug. De meeste mensen zullen haar kennen als presentatrice van NOS Studio Sport en het Sportjournaal. De vraag wat ze heeft met sport hoeft eigenlijk niet gesteld te worden, maar we doen het toch.

'Wat heb ik niet met sport?', is de even logische tegenvraag van Marghadi. 'Ik heb zelf 34 jaar gevoetbald, als spits. Met jongens nog, want toen had je nog geen dameselftallen.' Op dit moment is ze ook voetbalcoach meisjes van AVV Swift in Amsterdam.

'VROUWELIJKE TOUCH IN EEN MANNENWERELD'
Anne-Marie Fokkens is bekend als tv-presentatrice van Omroep Brabant. Daar presenteert ze de programma's Onder Ons en Booming Brabant. Fokkens begon haar tv-carrière bij het Omroep Brabant-programma Zap, waarna andere programma's volgden.

'Ik vind het gaaf om in een mannenwereld een vrouwelijke touch toe te voegen. Er is meer dan alleen het spel en dat is precies wat vrouwen kan betrekken bij volksvermaak nummer 1. Laat dat nou precies zijn wat wij gaan brengen. Stats, facts en vooral heel veel fun. Zit die man straks lekker op de bank met z’n vrouw te juichen!' 

Morgen ook in Deportivo United:


De eerste uitzending van Deportivo United begint zaterdag 12 augustus om 13 uur! Met de liveduels Watford - Liverpool (13.30), Crystal Palace - Huddersfield (16.00) en Brighton&Hove Albion - Manchester City(18.30)! Uiteraard live op Ziggo Sport en Ziggo Sport Select!