Barça heeft Coutinho en Dembéle bijna binnen

donderdag 17 augustus 2017

Barça heeft Coutinho en Dembéle bijna binnen

Supporters van Barcelona hoeven niet lang meer te wachten op versterkingen. Na de nederlaag van Barça in de Supercup tegen Real Madrid (2-0), zei manager sportzaken Pep Segura dat Philippe Coutinho en Ousmane Dembéle aan de selectie worden toegevoegd.

'We zijn nu aan het praten over de voorwaarden. Wanneer het precies wordt rondgemaakt kan ik nu nog niet zeggen, maar we hopen en denken dat ze snel spelers van Barcelona zullen zijn', aldus Segura tegen TV3.

De manager hoopt met zijn woorden de fans van Barcelona voorlopig rustig te houden. De bekerwinnaar werd zowel zondag in Camp Nou (1-3) als woensdag in Madrid (2-0) te kijk gezet door Real. Na het vertrek van Neymar naar Paris Saint-Germain is het bij de Spaanse topclub wachten op versterkingen. Wél voegde de club van trainer Ernesto Valverde middenvelder Paulinho voor 40 miljoen euro aan de selectie toe.

Liverpool en Borussia Dortmund weigeren vooralsnog mee te werken aan de transfers. Volgens Engelse media heeft Liverpool al een bod van 100 miljoen euro van Barcelona op Coutinho geweigerd. Dembélé is bij Dortmund voorlopig geschorst, omdat hij zonder toestemming een training oversloeg. Volgens Duitse media wil de club van coach Peter Bosz minimaal 100 miljoen hebben voor de twintigjarige Fransman.