Ziggo Sport 14 Ziggo Sport 14

Hoofdklasse hockey zie je op Ziggo Sport!

donderdag 7 september 2017

Hoofdklasse hockey zie je op Ziggo Sport!

Ook dit jaar kijk je op Ziggo Sport wekelijks naar de samenvattingen van de afgelopen speelronde uit de Hoofdklasse hockey! In samenwerking met de clubs en de KNHB zie je vanaf aanstaande zondag 10 september iedere zondagavond van 19.30 tot 20.00 uur alle samenvatting van zowel de dames als de heren op Ziggo Sport en Ziggo Sport Select. De presentatie is in handen van John van Vliet.

LIVE HOCKEY OP ZONDAG
Naast de samenvattingen blijft Ziggo Sport op de zondag vrijwel iedere week wedstrijden uit de dames- en heren Hoofdklasse live uitzenden. Bij de start van dit hockeyseizoen geniet je live op Ziggo Sport van het duel tussen de dames van Kampong en regerend kampioen Den Bosch.

De clubs, verzameld in de HHCV, zijn blij met de hernieuwde samenwerking tussen de clubs en Ziggo Sport. 'De kijker is inmiddels gewend aan een live wedstrijd per week en de samenvattingen van alle andere duels. We zijn blij met het vroegere tijdstip, zo kunnen we nog meer kijkers bedienen', zegt HHCV-bestuurslid Willem van der Marel.

'We hebben recent mooie successen kunnen vieren met twee titels voor de Oranje teams tijdens het EK', zegt KNHB-directeur Erik Gerritsen. 'Voor dat toernooi was veel media aandacht, onder andere via de NOS. Al die Europees kampioenen zijn vanaf zondag weer met hun vereniging actief in de Hoofdklasse. Wij zijn er erg blij mee dat Ziggo Sport net als afgelopen seizoen veel aandacht gaat besteden aan onze Hoofdklasse.'