Rondo: Gullit over vlog en Frank op de wip

zondag 10 september 2017

Rondo: Gullit over vlog en Frank op de wip

De kleedkamervlog van Ruud Gullit heeft iedereen inmiddels wel gezien. Vanavond blikte de assistent-bondscoach in Rondo voor het eerst zélf terug op het veelbesproken inkijkje. Waarom was de wedstrijd tegen Bulgarije een fantastic game?

CRISIS VOOR NEDERLAND, BELGIË FLOLEERT JUIST
Waar het Nederlandse voetbal in een fundamentele crisis verkeert, is het contrast met België enorm. Waarom lukt het onze Zuiderburen wel de ene na de andere topvoetballer te produceren? Onze redacteur toog naar België voor een onderzoek.

VOETBAL GEEN UITZONDERING VOOR BELGISCH SUCCES
De Belgen zijn ons niet alleen in het voetbal voorbijgeschoten. Ook op het hockeyveld zijn onze Zuiderburen uitstekend op weg.

BAS DOST ONTEVREDEN OP DE BANK?
Spelers moeten spelen, maar in het topvoetbal gaat dat niet altijd op. Bas Dost speelt en scoort wekelijks in Portugal, maar moest bij Oranje voorrang geven aan Spurs-reserve Vincent Janssen. Hoe gaat oud-aanvaller Gullit om met ontevreden spelers als Dost?

SLEUTEL VOOR FEYENOORD OP MANCHESTER CITY TE KLOPPEN
Feyenoord keert na jaren afwezigheid eindelijk terug in de Champions League. En niet met een makkie, de Rotterdammers nemen het komende week op tegen Manchester City. En toch heeft ook de miljoenenploeg van Guardiola een zwakke plek:

FRANK DE BOER OP DE WIP, AAN WIE LIGT HET
Zijn start bij Crystal Palace is ronduit belabberd. We moeten 93 jaar terug in de tijd voor een zó slechte competitiestart op het hoogste Engelse niveau. Na een vierde opeenvolgende nederlaag lijkt een opnieuw snelle exit onvermijdelijk. Ligt dat ook aan De Boer zelf?