Voorzitter Palace: 'Iedereen gefrustreerd'

maandag 11 september 2017

Voorzitter Palace: 'Iedereen gefrustreerd'

Steve Parish is gefrustreerd door de dramatische start van het seizoen van Crystal Palace. De voorzitter van de Londense club zegt vertrouwen te houden in de mensen die elke dag hard voor de club werken. 'Het is een verschrikkelijke start, maar we moeten dicht bij elkaar blijven. We zijn pas vier wedstrijden onderweg', aldus Parish op Twitter.

Crystal Palace verloor de eerste vier competitiewedstrijden en scoorde nog helemaal niet. Daarmee beleeft de club de slechtste start sinds 1925.

'Mensen zijn gefrusteerd, ik ben ben gefrustreerd, de staf en spelers zijn gefrustreerd. We weten allemaal dat we beter kunnen dan dit', aldus Parish. 'Ik verdedig iedereen bij de club die er elke dag alles aan doet om dit om te draaien. Voetbalteams kunnen ook wedstrijden verliezen, het hoort bij de sport.'

Crystal Palace ging zondag met 1-0 onderuit bij Burnley. Alleen Bournemouth en West Ham United zijn ook nog puntloos in de Premier League. Frank de Boer zei zondag zich geen zorgen te maken over zijn positie. 'Ik kan me beter concentreren op dingen die ik zelf in handen heb. Als je veel meer kansen blijft krijgen dan de tegenstander, dan ga je vanzelf winnen', aldus de coach van The Eagles.