Weghorst, Herlings en Luiten: vanavond in Peptalk!

maandag 11 september 2017

Weghorst, Herlings en Luiten: vanavond in Peptalk!

Een heerlijk programma in Peptalk vanavond! Jack van Gelder en Frank Evenblij ontvangen Eredivisietopscorer Wout Weghorst, Jeffrey Herlings en Joost Luiten.

TOPSCORER
Wout Weghorst is de spits van AZ. Met 4 goals in evenveel wedstrijden is hij topscorer van de Eredivisie. Onder zijn leiding won AZ 3 van de 4 wedstrijden.

NEDERLANDSE SUCCESSEN
Jeffrey Herlings is motocrosser en won zondag bij de MXGP in Assen beide matches. Voor het thuispubliek sleepte hij de tweede plek in het WK binnen.

Joost Luiten verdedigt aankomend weekend zijn titel op de KLM Open. De Nederlander golfde afgelopen weekend in de Zwitserse bergen als voorbereiding op zijn belangrijkste toernooi van het jaar.

MAX IN SINGAPORE
Giedo van der Garde vertelt alles wat je moet weten over de Formule 1. Heeft Max Verstappen dit weekend kans bij de GP van Singapore?

Willem van Hanegem en Frank Evenblij nemen het voetbalweekend door en Mart Smeets geeft zijn ongezouten mening over het afgelopen sportweekend.


Peptalk is vanavond live te zien op Ziggo Sport (kanaal 14) en Ziggo Sport Select. Om 19:30 trappen we af, be there! Check hier wat er vanavond nog meer te zien is.