De Bruyne met vertrouwen naar Feyenoord

maandag 11 september 2017

De Bruyne met vertrouwen naar Feyenoord

Manchester City reist met vertrouwen af naar Rotterdam. Woensdag gaat het op bezoek bij Feyenoord in de eerste wedstrijd van de Champions League dit seizoen.

Dat vertrouwen komt niet zomaar. The Citizens wonnen afgelopen weekend in een spektakelstuk met 5-0 van Liverpool. Check hier hoe het over The Reds heen walsde:

WE KUNNEN HET VERSCHIL MAKEN
Kevin de Bruyne is ervan overtuigd dat City het dit jaar nog beter gaat doen in de grote wedstrijden. 'Als we dit seizoen iets willen bereiken moeten we er juist in dit soort 'grote' wedstrijden staan. Dan kunnen we het verschil maken' zegt de Belgische ster.

 'Als we dit seizoen iets willen bereiken moeten we er juist in dit soort 'grote' wedstrijden staan.'

De ploeg van coach Pep Guardiola haalde vorig jaar slechts 11 punten uit de topclubs Chelsea, Tottenham, Arsenal, Machester United, Liverpool en Everton. 'Dat is de reden dat we geen kampioen zijn geworden', stelt De Bruyne. 'Het zat ons niet mee in die wedstrijden en misschien hadden we meer verdiend, maar we raakten er wel door achterop. Misschien dat het resultaat tegen Liverpool het begin is van betere tijden.' vervolgt de Rode Duivel.

De Champions League gaat eindelijk weer beginnen!