Blaast HurriKane Bosz' BVB omver?

woensdag 13 september 2017

Blaast HurriKane Bosz' BVB omver?

Harry Kane is weer los! De maand augustus is voorbij en Harry Kane weet het net weer te vinden. En dat kan Tottenham goed gebruiken in het duel tegen Borussia Dortmund.

TOTTENHAM THUIS NIET IN VORM
Spurs heeft dit seizoen thuis nog niet gewonnen in het tijdelijke onderkomen Wembley. Er werd verloren van Chelsea en gelijkgespeeld tegen Burnley. Maar nu de maand augustus voorbij is, de maand waarin Kane nooit scoort, is HurriKane los. Op bezoek bij Everton scoorde hij twee keer. Zoveel goals maakte hij ook in zijn enige drie Champions League-duels tot nu toe.

Tottenham zit naast Dortmund ook met Real Madrid en Apoel Nicosia in de poule. 'De groep is erg sterk. We speelde goed tegen Everton, maar we zullen moeten verbeteren en constant moeten worden. Het is belangrijk om goed te starten tegen Dortmund. In de eerste wedstrijd drie punten halen is belangrijk voor de rest van de groepsfase', zei coach Mauricio Pochettino op de persconferentie.

BOSZ DEBUTEERT IN CHAMPIONS LEAGUE
Voor trainer Peter Bosz is het duel tegen Tottenham een bijzondere. Het wordt zijn eerste wedstrijd als coach in het kampioenenbal. 'Dit is het allerhoogste dat je kunt bereiken in Europa. Daar mag je best van genieten', zei de oud-trainer van onder andere Ajax. Net als Pochettino vindt hij dat de eerste wedstrijd cruciaal zal zijn voor het verdere vervolg van zijn ploeg in de Champions League.

De afgelopen vier seizoenen bereikte Dortmund iedere keer de knock-out-fase van het belangrijkste Europese voetbal toernooi voor clubs. Aan Bosz de zware taak om de misschien wel poule des doods te overleven.


Klaar voor een avondje topvoetbal? Tottenham Hotspur - Borussia Dortmund is live op Ziggo Sport Golf! Om 20:45 wordt er afgetrapt op Wembley. Op Ziggo Sport Select is een Switch-programma waar alle hoogtepunten live langskomen. Maar, er zijn nog veel meer toppers! Het hele programma vind je hier.