Ziggo Sport 14 Ziggo Sport 14

Red Bull on top in tweede training

vrijdag 15 september 2017

Red Bull on top in tweede training

Ook na de tweede training ziet het ernaar uit dat Red Bull de zaken goed op orde heeft voor de GP van Singapore. Daniel Ricciardo was net als eerder op de dag de snelste van allemaal. De Australiër klokte een 1:40,852. Max Verstappen was ruim een halve seconde langzamer dan zijn teamgenoot, maar zijn rondetijd was wél goed genoeg voor de tweede plek. In VT1 reed Max nog de derde tijd.

STUIVERTJE WISSELEN TUSSEN MAX EN DANIEL
De coureurs van Red Bull waren lang aan elkaar gewaagd. Verstappen zagen we zelfs even helemaal bovenaan op het tijdenbord, maar uiteindelijk klokte Ricciardo toch nog een snellere tijd. Lewis Hamilton kwam op ultrasofts niet verder dan P3, op 0,7 seconde van Ricciardo. De focus van de Ferrari's lag in de tweede training vooral op de longruns.

Stuivertje wisselen

MAX IN DE MUUR
Het had niet veel gescheeld of Max had zijn Red Bull in de prak gereden. De Nederlander toucheerde de muur. Gelukkig voor hem was die muur niet gemaakt van beton en bleef zijn wagen heel:

VETTEL NOG WAT HARDER DE MUUR IN
Max was niet de enige die een flinke dosis geluk had. Ook een fout van Sebastian Vettel bleef zonder gevolgen. De Duitser van Ferrari klapte op hetzelfde punt als Max de muur in, maar kwam er zonder schade weer uit. De klap van Vettel was nog wel ietsje harder dan die van Max:

CHECK HIER DE COMPLETE UITSLAG VAN VT2: