Ziggo Sport 14 Ziggo Sport 14

Verhoeven, Zoet, Nageeye en meer in Peptalk!

maandag 16 oktober 2017

Verhoeven, Zoet, Nageeye en meer in Peptalk!

Een volle line-up bij Peptalk! Jeroen Zoet en Abdi Nageeye zijn maandagavond te gast bij dé sporttalkshow van Ziggo Sport, met Jack van Gelder en Frank Evenblij. Daarnaast is er een live-verbinding met Rico Verhoeven, die dit weekend Bigfoot Silva versloeg in China.

RICO DEELT UIT TIJDENS GLORY
Rico Verhoeven wist dit weekend Bigfoot Silva te verslaan tijdens Glory 46. De Nederlander is net terug uit China en vertelt in Peptalk over zijn belevingen in Azië via een live-verbinding.

PSV'S NUMMER 1
Zoet beleefde een roerige week met de uitschakeling van Oranje voor het WK en het afscheid van Arjen Robben, maar verstevigde wél de koppositie in de eredivisie met PSV.

MARATHONTOPPER NAGEEYE
Nageeye verbeterde zondag bij de marathon van Amsterdam met een prachtige tijd van 2:08:16 tot verbazing van velen het tien jaar oude Nederlands record van Kamiel Maase.

JACK PLOOIJ OVER MAX' KANSEN IN AUSTIN
Formule 1-reporter Jack Plooij komt langs om over zijn ervaringen in de paddock te praten én Paul Haarhuis schuift aan voor een gesprek over Roger Federer en de opmars van zijn club PSV.

Frank Evenblij neemt met Willem van Hanegem uiteraard weer het voetbalweekend door en Mart Smeets geeft wederom zijn ongezouten mening over het afgelopen sportweekend.


Peptalk zie je iedere maandag om 19.30 uur live op Ziggo Sport (14) en Ziggo Sport Select!!