Ziggo Sport 14 Ziggo Sport 14

Ziggo Sport volgt handbalsters op de voet tijdens WK

donderdag 30 november 2017

Ziggo Sport volgt handbalsters op de voet tijdens WK

Ziggo Sport zal de komende twee weken uitgebreid aandacht besteden aan het WK handbal voor dames in Duitsland. De wedstrijden van de Nederlandse handbalvrouwen zijn live te zien op Ziggo Sport, de gratis digitale sportzender voor alle Ziggo abonnees en via Ziggo Sport Totaal, te ontvangen bij bijna alle distributeurs in Nederland.

NEDERLAND VS ZUID-KOREA LIVE OP KANAAL 13
Aangezien het sportaanbod van Ziggo Sport komend weekend zo groot is wordt het openingsduel tegen Zuid Korea zaterdag 2 december vanaf 17:45 uur live uitgezonden op kanaal 13. Ook dit kanaal is voor alle digitale abonnees van Ziggo te ontvangen. Het duel van zondag tegen China is Ziggo Sport kanaal 14 live te volgen. 

HANDBALDAMES DAGELIJKS ONLINE TE VOLGEN
Daarnaast maakt Ziggo Sport een dagelijks programma, online te volgen via de Facebookpagina van het Nederlands dames handbalteam en de diverse social media accounts van Ziggo Sport waaronder het YouTube-kanaal.

Vanaf zaterdag 2 december zendt Ziggo Sport in samenwerking met het Nederlands Handbal Verbond elke dag een live online programma uit rondom het Nederlands handbalteam. De presentatie van ‘Ziggo Sport Handballzeit’ is in handen van Raoul El Ouni. 

Het programma geeft de kijker een uniek inkijkje binnen en buiten het team. Naast de exclusieve content die gedraaid zal worden met de speelsters, zullen zij ook aanschuiven tijdens de live uitzending om vragen te beantwoorden van de fans aan de hand van een Q&A.