Ziggo Sport 14 Ziggo Sport 14

Rockets en Warriors halen uit in NBA

maandag 4 december 2017

Rockets en Warriors halen uit in NBA

Houston Rockets en Golden State Warriors hebben flink huisgehouden in de Western Conference van de NBA. De nummer 1 en 2 van het westen werden geleid door sterspelers James Harden en Stephen Curry. De topschutters waren allebei goed voor veel punten in ruime overwinningen.

James Harden was met Houston veel te sterk voor Los Angeles Lakers. The Beard maakte 36 punten en hield rising star Lonzo Ball met zijn ploeg op slechts 2 punten. Ball schoot 0 uit 4 en maakte zijn enige punten uit vrije worpen. Houston blijft leiden in het westen met 18 overwinningen.

Stephen Curry was wederom goed op schot voor Golden State Warriors. The Baby-Faced Assassin tekende voor 30 punten, zijn maatje Kevin Durant pakte 24 punten mee. In The Oracle Arena werd de Miami Heat uiteindelijk met 123-95 opzij gezet.

De zevende triple-double van Russell Westbrook was genoeg voor de 10de zege van Oklahoma City Thunder dit seizoen. Met 22 punten, 10 rebounds en 10 assist was Brodie meer dan lekker bezig. Thunder was met 90-87 te sterk voor San Antonio Spurs, dat voor de 8ste keer verloor. The Spurs speelden zonder sterspelers Kawhi Leonard, LaMarcus Aldridge, Tony Parker en Manu Ginobili, die allemaal niet fit waren.

Poll: Wat is jouw favoriete NBA team?