Ziggo Sport 14 Ziggo Sport 14

Curry valt uit, Greek Freak met 40

dinsdag 5 december 2017

Stephen Curry is afgelopen nacht geblesseerd geraakt. In de wedstrijd van Golden State Warriors tegen New Orleans Pelicans viel de tweevoudig MVP uit met een heel vervelende enkelblessure. Chef Curry was cooking, hij had voor hij op krukken de hal verliet 31 punten.

De Warriors wisten de wedstrijd met 125-115 te winnen. Maar, met de blessure van Curry is het verlies ongeveer net zo groot. Hij zal enkele weken niet mee kunnen doen voor de Warriors, die een lastig programma hebben. 25 december is de clash met de Cleveland Caveliers. Woensdag en vrijdag spelen ze lastige uitwedstrijden bij Charlotte Hornets en Detroit Pistons.

THE GREEK FREAK VERRAST BOSTON NIET
Giannis Antetokounmpo speelde ongelooflijk goed tegen Boston Celtics, maar het was niet genoeg. The Greek Freak kwam tot 40 punten voor Milwaukee Bucks, maar ze verloren met 111-100 in Boston. Kyrie Irving was, bijna vanzelfsprekend, de grote man bij de Celtics. Zijn 32 punten waren erg belangrijk.

Voor de Suns was Devin Booker on fire tegen Philadelphia 76'ers. Met 46 punten was hij te sterk voor het jonge Philly. Cleveland won makkelijk in Chicago van de Bulls met 113-91. In een slijtageslag trok San Antonio Spurs aan het langste eind tegen Detroit Pistons: 96-93.