Ziggo Sport 14 Ziggo Sport 14

Ziggo Sport verwerft rechten UEFA Champions League

woensdag 20 december 2017

Ziggo Sport verwerft rechten UEFA Champions League

Ziggo Sport heeft voor de komende drie seizoenen de uitzendrechten verworven van de UEFA Champions League. Het gaat om de rechten voor het live en in samenvatting uitzenden van alle duels op televisie en internet.

LIVEDUEL OM 19 UUR EN SCHAKELPROGRAMMA OP KANAAL 14
Op Champions League-avonden zal Ziggo Sport vanaf het seizoen 2018/19 in de groepsfase naast een live wedstrijd om 19 uur vanaf 21 uur een schakelprogramma uitzenden, waarbij we schakelen tussen de doelpunten en grootste kansen op de alle velden.

Ook elke speeldag een duel om 19 uur!

Vanaf de achtste finales zal er per speelavond telkens een live wedstrijd te zien zijn. Na afloop van iedere speelronde zendt Ziggo Sport van alle duels uiteraard ook nog de hoogtepunten uit.

VIJF DUELS TEGELIJK OP ZIGGO SPORT TOTAAL
Via Ziggo Sport Totaal blijft het mogelijk om naast het schakelprogramma zelf te bepalen naar welke wedstrijd je kijkt. Per speelavond zijn dat vijf wedstrijden gelijktijdig. Daarnaast blijft Ziggo Sport ook de strijd om de Europese Supercup, tussen de winnaar van de Champions League en de Europa League, jaarlijks uitzenden.

Will Moerer is blij met de hernieuwde overeenkomst: 'Onze jarenlange relatie met de UEFA Champions League krijgt gelukkig een mooi vervolg. We hebben nu niet alleen de rechten om de wedstrijden via ons betaalpakket Ziggo Sport Totaal aan te bieden, maar kunnen de wedstrijden nu dus ook via Ziggo Sport aan al onze Ziggo klanten laten zien' , aldus de directeur van Ziggo Sport. 

De zogenaamde open net-rechten zullen op een later moment weer op de Nederlandse markt komen.