Ziggo Sport 14 Ziggo Sport 14

Old Man Vince staat op, Russ ruziet

donderdag 28 december 2017

Vince Carter verraste vriend en vijand door met de Sacramento Kings de Cleveland Caveliers omver te knikkeren. Carter is 40 jaar maar speelde alsof hij rechtstreeks uit de Fountain of Youth naar het Golden 1 Center was gelopen. De ploeg uit Californië was met 109-95 te sterk voor die uit Ohio.

Zelfs LeBron James kon Vince Carter niet afstoppen. James had een triple-double, maar het was niet genoeg. Old Man Vince kwam bij de Kings van de bank en schoot 24 punten bij elkaar. Daarmee bezorgde hij de nummer 2 uit de Eastern Conference de 2de verliespartij op rij. Sacramento staat 12de in de Western Conference.

Oklahoma City Thunder won voor de 6de keer op rij. De Toronto Raptors werden met 124-107 terug naar Canada gestuurd. Russell Westbrook was goed voor 30 punten en een opstootje met Jonas Valanciunas.

Daarna had Rus wel genoeg van Valanciunas en uiteindelijk bezegelde Steven Adams het lot van de Litouwer met een kiezelharde posterizer: 

OVERTIME
De spanning in Minnesota liep flink op. De Timberwolves ontvingen de Denver Nuggets en de twee teams hadden niet genoeg aan vier kwarten. In overtime velde Jimmy Butler het vonnis: de Nuggets konden hem niet stoppen. Butler had 39 punten in de 128-125 overwinning.

De beelden van alle NBA wedstrijden zie je in de Fast Break!