Ziggo Sport 14 Ziggo Sport 14

Curry knalt Warriors langs Nuggets

dinsdag 9 januari 2018

Stephen Curry heeft voor de vijfde keer op rij sinds zijn rentree de Golden State Warriors naar een overwinning geschoten. De goede wedstrijd van de absolute vedette vertaalde zich op het scorebord naar 124-114.

Chef Curry was goed voor 32 punten en 9 assists. Natuurlijk waren daar wat fenomenale driepunters bij van de betere helft van de Splash Brothers. Voor Curry maakt het niet uit waar ze de driepuntslijn trekken, hij schiet alles erin:

Bij de Nuggets waren de hoogtepunten spaarzamer. De ploeg uit Denver bood knap weerstand tegen de koploper uit de Western Conference. Jamal Murray en Nikola Jokic lieten zien wat ze in huis hadden met 21 en 22 punten. Ook deelde Murray een flinke anklebreaker uit aan good-old Andre Iguodala. Iggy kon zijn enkels van de vloer rapen in de Oracle Arena:

 

LEBRON PIJNLIJK ONDERUIT
De Cleveland Cavaliers leden een pijnlijke nederlaag op bezoek bij Minnesota Timberwolves. De nummer 4 van de Western Conference was met 127-99 te sterk voor de nummer 3 uit de Eastern Conference. King James stelde teleur met slechts 10 punten en maakte er een turn-over feestje van met Isaiah Thomas. Thomas werd later uit de wedstrijd gestuurd na een fout op Andrew Wiggins (25 punten).