Ziggo Sport 14 Ziggo Sport 14

Inschrijving F1-uitzendingen start maandag

vrijdag 9 maart 2018

Inschrijving F1-uitzendingen start maandag

Op 25 maart is het lange wachten eindelijk voorbij en start het Formule-1 seizoen 2018. Ook jij kan er in de studio in Hilversum bij zijn als de startlichten doven bij de GP van Australië! Vanaf maandag 12 maart om 12 uur 's middags is het mogelijk om kaarten te reserveren voor een plek naast Kamphues, Doornbos en Coronel bij de eerste studio-uitzending! En anders reserveer je op vrijdag 23 maart voor het Formule 1-Café!

Voorlopig is de inschrijving alleen geopend voor de uitzendingen rondom de GP's van Australië (25 maart), Bahrein (8 april) en China (15 april) en de eerste vijf Formule 1-Café's. Inschrijven voor de overige uitzendingen van dit F1-seizoen is op dit moment nog niet mogelijk. Zodra bekend is wanneer de inschrijving open gaat, zullen we dit weer aankondigen.

NOG MAAR 1 UITZENDING MOGELIJK
Let op! Maandag is het nog maar mogelijk je maximaal voor 1 GP-uitzending en voor 1 uitzending van het Formule 1-café in te schrijven. We willen zoveel mogelijk mensen de kans geven bij deze populaire uitzendingen aanwezig te zijn. Dus willen we je vriendelijk vragen het bij 1 inschrijving te houden. 

Maandag 12 maart om 12 uur plaatsen we op de site en onze social-kanalen de link naar de inschrijf-pagina.