Ziggo Sport 14 Ziggo Sport 14

United moet in eigen huis de buit binnenhalen

dinsdag 13 maart 2018

Alles ligt vanavond nog helemaal open in de Champions League. Het heenduel tussen Sevilla en Manchester United eindigde in een doelpuntloos gelijkspel en dus moeten beide teams nog volop aan de bak voor een plek in de kwartfinale.

Vooral The Red Devils moeten vanavond dezelfde insteek hebben als tijdens de afgelopen Premier League-wedstrijden. In de heenwedstrijd tegen Sevilla leek het helemaal nergens op voor United. De ploeg uit Manchester kreeg nauwelijks kansen en David de Gea moest ervoor zorgen dat het geen blamage werd. Hij kreeg namelijk het ene na het andere schot te verduren: 

UNITED IN VORM

Gelukkig voor de fans van United pakte het team van José Mourinho de draad na de eerste wedstrijd goed op. Er werd namelijk overtuigend gewonnen van Chelsea en Liverpool. Daarnaast had de nummer twee een indrukwekkende comeback tegen Crystal Palace (van 2-0 naar 2-3).

Bij Sevilla loopt het een stuk minder soepel na de wedstrijd tegen Manchester United. De ploeg uit Spanje won weliswaar van Málaga en Athletic Bilbao, maar ging afgelopen zaterdag met 0-2 onderuit tegen Valencia. Maar ondanks dat heeft Éver Banega er alle vertrouwen in om Sevilla de eerste kwartfinale in de Champions League ooit te bezorgen:


Manchester United - Sevilla is vanaf 20:45 te zien op Ziggo Sport Voetbal.