Atlético simpel langs Levante

zondag 15 april 2018

Atlético simpel langs Levante

Atlético Madrid wist Levante makkelijk te verslaan. In eigen huis werd het 3-0. Een tamme wedstrijd werd gesierd door één schitterend hoogtepunt: de prachtige goal van Antoine Griezmann.

In de eerste helft viel niet veel te genieten. De mooiste actie van het eerste bedrijf werd door Ángel Correa bekroond met een doelpunt. Het voorbereidende werk was van Vitolo.

PRACHTGOAL EN EL DÍA DEL NIÑO

Antoine Griezmann besloot in de 48ste minuut het Wanda Metropolitano gek te maken. Een voorzet van Sime Vrsaljko werd door de superspits keihard binnengeknald. De volley was het absolute hoogtepunt van de wedstrijd.

Na ruim een uur had Levante nog geen poging tussen de palen ondernomen. Fernando Torres deed dat wel. Op Día del Niño (dag van het kind) bij Atléti was het kind van de club dodelijk voor het doel. Het is zijn 100ste goal in La Liga.

 

Atléti verstevigt met de overwinning de tweede plek in La Liga. Het staat 7 punten voor op stadgenoot Real Madrid, dat die voorsprong kan verkleinen door te winnen bij Málaga vanavond. Levante bungelt onderaan in de competitie, maar is nog niet in degradatiegevaar.

Wedstrijddetails

Athletic Club - Levante UD

Opstellingen

Wissels

Trainers