Ziggo Sport 14 Ziggo Sport 14

Olav Mol, Yassin Ayoub en Ranomi Kromowidjojo in de studio, FaceTimen met Jos

maandag 16 april 2018

Olav Mol, Yassin Ayoub en Ranomi Kromowidjojo in de studio, FaceTimen met Jos

In Peptalk blikken Jack van Gelder en Frank Evenblij terug op het sportweekend. Vanavond schuiven voetballer Yassin Ayoub, zwemkampioene Ranomi Kromowidjojo en Formule 1-commentator Olav Mol aan. En we FaceTimen met Jos Verstappen. En uiteraard schakelen we regelmatig met Bas van Veenendaal, die in Eindhoven verslag doet van de huldiging van PSV.

OLAV DIRECT UIT CHINA DOOR NAAR HILVERSUM
Direct uit het vliegtuig komt Olav Mol naar de Peptalk-studio in Hilversum. Met hem analyseren we nog één keer de Grand Prix van China. Bij Max Verstappen mislukte een paar inhaalacties, waardoor hij uiteindelijk als vijfde eindigde. Er zat meer in, gezien de uitstekende strategie van de Red Bulls.

FACETIMEN MET JOS
We FaceTimen vanavond met Jos Verstappen. Max’ vader praat ons bij over de race op het Shanghai International Circuit, het gemoed van Max na de race, en we blikken natuurlijk natuurlijk vast vooruit op de volgende Grand Prix. Over twee weken strijden de coureurs om de zege in Azenbeidzjan, waar vorig jaar Daniel Ricciardo won.

RANOMI MET GOUDEN PLAKKEN AAN TAFEL
Ranomi Kromowidjojo pakte dit weekend op de Swim Cup in Eindhoven meerdere gouden plakken. Hoe houdt ze het al zo lang vol aan de top? Vanavond vertelt ze er alles over!

YASSIN OVER TOPSEIZOEN EN APPLAUS BIJ WISSEL
Met FC Utrecht speelde hij gisteren tegen zijn nieuwe club, Feyenoord. Yassin Ayoub werd door de Rotterdamse fans warm onthaald, en kreeg zelfs applaus bij zijn wissel. Hoe heeft hij zijn ontvangst in de Kuip ervaren en is hij klaar om Feyenoord weer naar de top-drie te leiden?

LIVEVERSLAG VAN DE HULDIGING VAN PSV
Vanavond huldigt Eindhoven de kampioen van de Eredivisie. PSV klopte nummer twee Ajax in een rechtstreeks gevecht en pakte zo de landstitel. Onze Bas van Veenendaal is in Eindhoven en doet voor ons verslag.