Ziggo Sport 14 Ziggo Sport 14

Inschrijving F1-uitzendingen weer open!!

vrijdag 3 augustus 2018

Inschrijving F1-uitzendingen weer open!!

De coureurs zijn op vakantie, maar wij kijken al met de nodige voorpret uit naar de 5 GP's die er na de zomerstop aankomen! Je kunt een van die races ook in de studio in Hilversum komen kijken. Dinsdag 7 augustus om 12 uur ’s middags komen er namelijk weer kaarten vrij voor de vijf komende Grand Prix- en Formule 1 Café-uitzendingen. Te beginnen met de GP van België.

Heb jij dus zin om de Grand Prix van België, Italië, Singapore, Rusland of Japan in de studio van Ziggo Sport te kijken? Reserveer dan op dinsdag via deze link. Via dezelfde link kun jij je ook inschrijven voor de uitzendingen van Formule 1 Café rondom de genoemde races. Zorg dat je op tijd klaarzit, want de kaarten gaan erg hard!

De inschrijvingen voor de andere uitzendingen van Formule 1 openen op een latere datum. Maar maak je geen zorgen, dit zullen we weer aankondigen op de website en op de andere kanalen.

LET OP: ÉÉN UITZENDING PER PERSOON

Wij willen iedereen een kans geven om aanwezig te zijn bij een uitzending. Het is daarom voor de rest van het seizoen nog maar mogelijk je voor één Formule 1 Café en voor één GP-uitzending in te schrijven. Ook als iemand anders je meeneemt, telt dit als één keer. Kijk dus goed naar welke uitzending je graag wilt gaan, de eerste inschrijving waar jouw naam in voorkomt geldt.