Ziggo Sport 14 Ziggo Sport 14

Chelsea werkt aan recordtransfer

woensdag 8 augustus 2018

Chelsea werkt aan recordtransfer

Chelsea werkt aan een recordtransfer. De Belgische keeper Thibaut Courtois wil vertrekken uit Londen en weigert daarom te trainen. Courtois staat op het punt over te stappen naar Real Madrid en als vervanger heeft Chelsea de Spanjaard Kepa Arrizabalaga op het oog.

De 23-jarige Athletic Bilbao-keeper kost liefst 80 miljoen euro. Dat is de gelimiteerde afkoopsom die in zijn contract staat. Arrizabalaga wordt daarmee de duurste keeper ooit. Dat is nu de Braziliaan Alisson Becker. Liverpool betaalde vorige maand ruim 60 miljoen euro aan AS Roma.

SARRI WEET VAN NIETS

'Ik weet op dit moment niet of Courtois weg gaat, daar moet ik met de clubleiding over praten', zei de nieuwe trainer Maurizio Sarri dinsdag na de oefenwedstrijd tegen Olympique Lyon. 'Ik weet niets over Courtois en dus ook niets over Kepa.'

'Ik heb hem een jaar geleden wel zien spelen. Mijn eerste indruk was dat hij een jonge keeper is, heel jong, maar ook dat hij heel, heel goed is.' De nieuwe Italiaanse coach rekent er na enkele gesprekken met Eden Hazard op dat de Belgische smaakmaker bij The Blues blijft.