Ziggo Sport 14 Ziggo Sport 14

Sulejmani en Van der Wiel naar Engeland

maandag 7 maart 2011

Sulejmani en Van der Wiel naar Engeland

Gregory van der Wiel moet bij Chelsea de vervanger worden van José Bosingwa. Volgens The Daily Mail heeft trainer Carlo Ancelotti het vertrouwen in de rechtsback verloren.

De coach heeft al intern laten weten dat Bosingwa in de zomer kan vertrekken. Chelsea is bereid om 13 miljoen euro over te maken naar Ajax, maar de Amsterdamse club heeft een prijskaartje van 17 miljoen aan de Oranje-international gehangen.

Ook Miralem Sulejmani kan volgens de Engelse krant zijn loopbaan in Engeland voortzetten. Arsenal-trainer Arsène Wenger is de laatste tijd zeer gecharmeerd van de aanvaller en heeft 12 miljoen euro over voor de Serviër. Ajax betaalde in 2008 ruim 16 miljoen euro aan SC Heerenveen, maar lijkt akkoord te gaan met het bedrag dat The Gunners bieden. 

Sevilla-spits Luis Fabiano sprak onlangs de wens uit dat hij terug wil keren naar Brazilië. Diario de Sevilla schrijft dat de Spanjaarden de aanvaller niet tegenhouden om naar zijn vaderland te gaan, maar wil wel dat clubs als Flamengo, São Paulo, Fluminense en Corinthians de minimumsom van 7 miljoen euro neerleggen voor de Braziliaan.

Louis van Gaal maakt zich naar eigen zeggen niet druk over zijn toekomst.  'Sinds ik onder druk sta, word ik continu gebeld', verzekert de coach van Bayern München tegenover Kicker. 'Altijd gebeurt het via een tussenpersoon, maar ik weet om welke clubs het gaat.' Juventus is volgens het blad de meest concrete club om de trainer binnen te halen. Het is altijd de ambitie van de Nederlander geweest om als bondscoach te werken en aan een WK deel te nemen.

Pepe kan alvast op huizenjacht gaan in Milaan, aldus Record. Zowel Internazionale als AC Milan heeft belangstelling voor de verdediger van Real Madrid. De Portugees praat al enige tijd met zijn Spaanse werkgever over een nieuw contract, maar lijkt geen akkoord te bereiken. Zowel Inter als AC Milan is wél bereid om aan de salariseisen van Pepe te voldoen. De 30-voudig international wil 4,5 miljoen euro per jaar verdienen.

Het heeft er alle schijn van dat Getafe na dit seizoen op zoek moet naar een nieuwe trainer. Nadat de Madrilenen eerder al Michael Laudrup kwijtraakten, staat de huidige trainer Michel er ook bijzonder goed op bij andere teams in Spanje. La Verdad weet dat Gregorio Manzano Sevilla onvoldoende aan de praat krijgt en Valencia is van plan om Unai Emery te vervangen.