Ziggo Sport 14 Ziggo Sport 14

Manchester United verrast Juventus in slotfase

woensdag 7 november 2018

Het is Manchester United gelukt om de punten te stelen bij Juventus. In de slotfase sloegen de mannen van José Mourinho tweemaal toe. De goals van Juan Mata en Alex Sandro poetsten een wondergoal van Cristiano Ronaldo van het scorebord. The Red Devils wonnen dus met 2-1.

Cristiano Ronaldo opende in de 65e minuut op fraaie wijze de score voor Juventus. De Portugese superspits volleerde de bal keihard langs David De Gea. Het was zijn 121ste doelpunt in de Champions League en zijn eerste namens Juventus in dit toernooi.

Juventus had aan een gelijkspel genoeg om al zeker te zijn van de achtste finales. Dat leek een zekerheidje. In de slotfase ging het toch nog mis. Manchester United kwam in de 86ste minuut door een wonderschone vrije trap van Juan Mata langszij. In blessuretijd werkte Alex Sandro de bal ongelukkig achter zijn eigen doelman: 1-2.

Juventus heeft na vier speelronden 9 punten. Manchester United blijft tweede met 7 punten. Valencia, dat eerder op Young Boys met 3-1 aan de kant zette, staat op 5 punten. Hekkensluiter Young Boys heeft 1 punt.