Ziggo Sport 14 Ziggo Sport 14

Ziggo Sport gaat WK hockey en Pro League uitzenden

donderdag 15 november 2018

Ziggo Sport gaat WK hockey en Pro League uitzenden

Ziggo Sport heeft de uitzendrechten verworven van het wereldkampioenschap hockey in 2022 voor zowel de heren als de dames! Daarnaast volgen we vanaf 2019 de nationale teams tijdens hun verrichtingen in de jaarlijkse Hockey Pro League. Dit toernooi vervangt vanaf volgend jaar de Champions Trophy en de Hockey World League.

WK, HOCKEY PRO LEAGUE EN OLYMPISCHE KWALIFICATIE!
Beide teams spelen tussen januari en juni zestien wedstrijden tegen de acht beste landen van de wereld. Ziggo Sport zendt al deze ontmoetingen rechtstreeks uit. Ook zijn diverse duels uit de Olympische kwalificatietoernooien via Ziggo Sport te zien. Alle wedstrijden zijn niet alleen live te zien op Ziggo Sport maar ook via Ziggo Sport Totaal, dat bij iedere distributeur in Nederland te verkrijgen is.

Sinds de start van Ziggo Sport zendt de zender iedere speelronde op zondag een wedstrijd uit de dames- of herenhoofdklasse live uit. Op zondagavond volgt dan nog een samenvattingsprogramma waarin de hoogtepunten van alle gespeelde wedstrijden worden uitgezonden.

PROMINENTE PLEK TUSSEN ALLE ORANJE TOPSPORT
Will Moerer, directeur van Ziggo Sport over de uitbreiding van het hockey pakket: 'De Nederlandse hockeyteams spelen ieder toernooi om de grote prijzen en het is dan ook mooi dat we hun jacht op het hoogste podium kunnen volgen bij Ziggo Sport. We ondersteunen de Nederlandse sport en geven naast hockey ook sporten zoals bijvoorbeeld handbal, volleybal en basketbal een prominente plek.'

'Het mooiste is natuurlijk dat we onze klanten, naast de competitiewedstrijden, ook de wedstrijden van de verschillende nationale teams kunnen aanbieden zoals we afgelopen maand ook met het volleybal hebben gedaan en wat we in december gaan doen met de Nederlandse handbaldames tijdens het EK in Frankrijk.'