Ziggo Sport 14 Ziggo Sport 14

The Match: Tiger vs Phil, een episch golfgevecht!

woensdag 21 november 2018

Het boksen heeft Muhammad Ali vs Joe Frazier, in het tennis vechten en vochten Roger Federer en Rafael Nadal historische duels uit en wat dacht je van de vele memorabele Lionel Messi vs Cristiano Ronaldo wedstrijden?

Golfliefhebbers krijgen nu ook hun eigen titanenstrijd! Tiger vs Phil, de matchplay om 9 miljoen dollar voor de winnaar, en niets voor de verliezer. Vrijdag 30 november gaan de rivalen en golf-iconen de strijd aan tegen elkaar op de MGM Resorts International in Las Vegas.

Hoe leven de vedettes toe naar de climax? Hoe bereiden ze zich voor? Welke psychologische prikjes kunnen ze nu al uitdelen? Welke rol eisen ze op? Die van favoriet of underdog?

STATE OF THE ART TRUCS VOOR EEN NIEUWE BELEVENIS 

Het bijzondere duel zit vol nieuwe gimmicks. Tiger en Phil dragen de hele wedstrijd een microfoon, net als hun caddies, waardoor je van tevoren al op de hoogte bent van de strategieën. Via live drone views zie de slagen op een manier die nog nooit hebt gezien. En nog veel meer 

Vrijdag 23 november vanaf 23.40 The Match:Tiger vs Phil live op Ziggo Sport kanaal 14, Ziggo Sport Select en Ziggo Sport Golf!

TIGER EN PHIL DRAAIEN WARM MET GOLF PONG