Ziggo Sport 14 Ziggo Sport 14

Olav Mol en Jack Plooij draaien rollen om op zaterdag

dinsdag 5 maart 2019

Olav Mol en Jack Plooij draaien rollen om op zaterdag

Olav Mol gaat vanaf komend Formule 1-seizoen voor Ziggo Sport als pitreporter aan de slag tijdens de derde vrije trainingen. Olav zal continu in verbinding staan met Jack Plooij, die de kijker voorziet van commentaar. 'We willen de kijker dit seizoen weer iets extra's bieden', aldus Olav.

Olav zit tijdens de kwalificatie en race wél in het commentaarhok, terwijl Jack in en rondom de pitstraat op zoek gaat naar de laatste nieuwtjes. 'Maar nu draaien we de rollen een keer om', vertelt Olav. 'Ik wil vanuit de pits de technische details laten zien en zal ook interviews afnemen. Ik heb een cameraman bij mij en kan razendsnel schakelen met Jack, die vertelt wat er allemaal op het circuit gebeurt.'

Rick Winkelman blijft op de vrijdag het commentaar doen van de eerste en tweede vrije trainingen, die net als de derde vrije training te zien zullen zijn op Ziggo Sport Totaal. Indien er ruimte is in de programmering, wordt het ook op Ziggo Sport (kanaal 14) uitgezonden.

OLAV EN JACK OP YOUTUBE

Komend seizoen bieden Olav en Jack de kijker nog meer verdieping met hun nieuwe programma De donderdag in... 'We gaan een programma maken voor het YouTube-kanaal van Ziggo Sport. Daarin behandelen we de laatste nieuwtjes en zie je wat er allemaal op de donderdag gebeurt rondom het circuit.'


Het weekend van 15-17 maart staat in het teken van de start van het nieuwe Formule 1-seizoen in Melbourne. Bij Ziggo Sport (14) & Select zit je vanaf het begin op de eerste rij! De eerste vrije training kijk je in de nacht van donderdag op vrijdag vanaf 2.00 uur live. De race start zondag om 6.10 uur.