Blunderende Van Dijk dankt Milner

zondag 17 maart 2019

Liverpool heeft er drie punten bij, maar echt soepeltjes wonnen The Reds niet bij Fulham. Virgil van Dijk leek even twee punten te verspelen door flink te blunderen en Ryan Babel een doelpunt cadeau te geven. Toch won Liverpool met 2-1.

GEEN VUILTJE AAN DE LUCHT VOOR RUST 

Liverpool was heer en meester op Craven Cottage in de eerste helft. Fulham had niets te vertellen, maar haalde met wat geluk en wijsheid de rust met een 1-0 achterstand. Sadio Mané zette de aanval op en scoorde fraai:

MANÉ BEGINT EN EINDIGT FRAAIE AANVAL MET GOAL

OVERWICHT SLINKT

Na de pauze beet Fulham beter van zich af. Er kwamen kansjes via counters, maar de precisie ontbrak. Van Dijk schoot The Cottagers te hulp. Hij wilde de bal afschermen zodat Alisson de bal kon pakken, maar schatte de situatie verkeerd in: 

VAN DIJK ZIT PIJNLIJK MIS, BABEL SCOORT 

PENALTY HELPT LIVERPOOL AAN DE ZEGE

Tien minuten voor tijd kreeg Liverpool een strafschop. James Milner mikte de bal door het midden in het doel en bespaarde Van Dijk daarmee een fout die punten leek te kosten.

MILNER MAAKT VAN DIJK BLIJ 

Liverpool is nu leider in de Premier League. Omdat Manchester City zaterdag een FA Cup-duel speelde, heeft Liverpool nu twee punten meer, met één wedstrijd meer gespeeld.