Ziggo Sport 14 Ziggo Sport 14

City maakt geen fouten en zet druk op Liverpool

zondag 14 april 2019

Op een zonnige zondagmiddag heeft Manchester City gedaan wat het moest doen: winnen. Bij Crystal Palace werd met 3-1 gewonnen mede door twee doelpunten van Raheem Sterling. Door deze winst zet City de druk weer vol op Liverpool, dat later vanmiddag tegen Chelsea speelt.

Een groot spektakel werd het niet op Selhurst Park. City controleerde de wedstrijd vanaf de eerste minuut en Crystal Palace kon daar voor het grootste deel van de wedstrijd geen verandering in brengen. Het duurde ook niet lang tot The Citizens op voorsprong kwamen. Raheem Sterling maakte zijn gemiste kans op open doel goed door de bal heerlijk langs doelman Vicente Guaita te knallen.

TOCH NOG SPANNEND?

In de tweede helft was het weer raak voor Sterling: 2-0. Lang leek dit ook de beslissing van de wedstrijd te worden, maar in de slotfase maakte Luka Milivojevic het toch nog spannend door een vrije trap binnen te knallen voor de 2-1. Het was alleen niet genoeg om nog voor een stunt te zorgen, want Gabriel Jesus maakte er aan het einde van de wedstrijd nog 3-1 van. 

Check hier de vrije trap-goal van Milivojevic: