Ziggo Sport 14 Ziggo Sport 14

Arsenal dankt blunderende Foster

maandag 15 april 2019

Het Noord-Londens onderonsje tussen Watford en Arsenal is ten prooi gevallen aan de uitploeg. Hier hadden The Gunners wel de hulp van doelman Ben Foster voor nodig. De Engelse goalie verslikte zich in de aanstormende Pierre-Emerick Aubameyang. Amper twee minuten later mocht Troy Deeney na een elleboogstoot inrukken en was de wedstrijd beslist

In de openingsfase kwam Waford sterk uit de startblokken, maar was het Arsenal dat de eerste klap uitdeelde. Foster verkeek zich volledig op Aubameyang en zag tot zijn afgrijzen de bal binnenvallen. Net bekomen van de schrik kregen de fans op Vicarige Road de volgende klap te verwerken. Een elleboogstoot van Deeney in het gezicht van Lucas Torreira betekende direct rood.

DE SCHLEMIELEN VAN DE AVOND

Waar iedereen verwachtte dat Arsenal de score verder zou opvoeren, gebeurde dat eigenlijk niet. De ploeg van Unai Emery had de wedstrijd onder controle, maar zag de marge nog altijd maar op één doelpunt staan. In de slotfase kreeg Aubameyang de kans om de wedstrijd op slot te gooien, maar de Gabonees faalde.