Ziggo Sport 14 Ziggo Sport 14

United laat niets van Chelsea over

zondag 11 augustus 2019

Manchester United is het nieuwe seizoen van de Premier League uitstekend begonnen. Voor Chelsea werd het daarentegen een dag om snel te vergeten. 4-0 werd het op Old Trafford tijdens het debuut van Frank Lampard als coach van The Blues.

Chelsea begon als de betere ploeg aan het duel. De basiself van Lampard toonde het eerste kwartier het initatief en kwam met een schot op de paal dichtbij de openingtreffer. Maar uit het niets kwam daar ineens de goal van United. Marcus Rashford schoot in de 25e minuut snoeihard een penalty in de kruising.

CHECK HIER DE GOAL VAN RASHFORD:

UNITED SLOOPT CHELSEA IN TWEEDE HELFT

Na rust sloeg United pas echt goed toe. Binnen twee minuten schoten zowel Anthony Martial als Rashford de bal achter Kepa Arrizabalaga. Allereerst kwam United er razendsnel uit om de 2-0 binnen te schieten, maar vrijwel direct na de aftrap was het opnieuw raak na een prachtige bal van Paul Pogba. 

DE 2-0 EN 3-0 VAN UNITED:

Daarmee was het ook direct gedaan, want Chelsea wist de wedstrijd vanaf dat moment niet meer spannend te maken. Het werd zelfs nog erger voor The Blues. In de slotfase maakte Daniel James er namelijk 4-0 van en werd het debuut van Frank Lampard een grote nachtmerrie.