Ziggo Sport 14 Ziggo Sport 14

Veldbestormer blesseert keeper Liverpool

vrijdag 16 augustus 2019

Veldbestormer blesseert keeper Liverpool

Liverpool-trainer Jürgen Klopp kan zaterdag tegen Southampton, om een nogal dubieuze reden, mogelijk niet beschikken over keeper Adrián. De doelman raakte woensdagavond geblesseerd, bij het vieren van de winst van de Europese Supercup.

Chelsea werd na strafschoppen verslagen. Kort nadat Adrián was besprongen door zijn medespelers, werd hij op zijn enkel geraakt door een veldbestormer die onderuit was gegaan. 'We houden van onze fans, daar is geen twijfel over mogelijk, maar dit kan echt niet. Dit is niet grappig. Wow, hoe kan zoiets nou gebeuren?', zei Klopp tijdens een persconferentie.

'Los daarvan was het een geweldige avond voor hem, niet alleen vanwege de penalty's. We moeten afwachten of hij kan spelen. Donderdag was zijn enkel gezwollen en nu iets beters.'

Klopp kan sowieso geen beroep doen op zijn eerste doelman Alisson Becker, die vorige week vrijdag in de eerste competitiewedstrijd geblesseerd raakte aan zijn kuit. De 32-jarige Adrián kwam deze zomer transfervrij over van West Ham United, als opvolger van de naar Club Brugge vertrokken Simon Mignolet.