Ziggo Sport 14 Ziggo Sport 14

UEFA Champions League blijft thuis op Ziggo Sport

vrijdag 18 december 2020

UEFA Champions League blijft thuis op Ziggo Sport

Ziggo Sport behoudt ook de komende drie seizoenen de uitzendrechten van de UEFA Champions League! Het betreft de rechten voor het live en in samenvatting uitzenden van alle wedstrijden op Ziggo Sport Totaal en internet.

LIVE DUEL OM 18.45 EN ALLE GOALS IN SWITCH OM 21.00 UUR 
Op UEFA Champions League avonden zal Ziggo Sport, de gratis sportzender voor alle digitale abonnees van Ziggo, tijdens de groepsfase naast een live wedstrijd om 18:45 uur vanaf 21:00 uur een schakelprogramma uitzenden. Ziggo Sport schakelt in het programma tussen de doelpunten en de grootste kansen op de diverse velden.

Vanaf de achtste finales zal er per speelavond telkens een live wedstrijd worden uitgezonden. Na afloop van iedere speelronde zendt Ziggo Sport van alle wedstrijden ook nog de hoogtepunten uit.

OP ZIGGO SPORT TOTAAL MEERDERE DUELS LIVE
Ook via het Pay TV product Ziggo Sport Totaal blijft het mogelijk om naast het schakelprogramma zelf te bepalen naar welke wedstrijd klanten willen kijken. Per speelavond zullen meerdere wedstrijden gelijktijdig worden aangeboden. Ziggo Sport Totaal is te verkrijgen bij nagenoeg alle distributeurs van Nederland.

Will Moerer, directeur van Ziggo Sport is blij met de hernieuwde overeenkomst: “Onze jarenlange relatie met de UEFA Champions League krijgt gelukkig een mooi vervolg. We houden hetzelfde pakket als de afgelopen jaren en zullen onze abonnees dezelfde keuzes bieden. Ik ben dan ook verheugd dat we naast de Formule 1, de Engelse en Spaanse voetbalcompetitie ook de komende jaren de topwedstrijden uit het Europese clubvoetbal live in de huiskamers mogen blijven brengen.”