Bolt en Powell kunnen spikes gaan slijpen

dinsdag 21 februari 2012

Bolt en Powell kunnen spikes gaan slijpen

Het koningsnummer van de Diamond League-meeting in Rome krijgt in mei een tweestrijd om van te watertanden. Na Usain Bolt heeft nu ook zijn landgenoot Asafa Powell zijn komst naar de Italiaanse hoofdstad toegezegd.

De Jamaicaan is voormalig wereldrecordhouder op de 100 meter sprint, terwijl Bolt nu de snelste man op aarde is met een tijd van 9,58 seconden. Het persoonlijk record van zijn landgenoot staat op 9,72 seconden. Het wordt de eerste confrontatie tussen de twee vedetten op spikes in dit belangrijke olympische seizoen.


Vanaf 11 mei 2012 is de Diamond League, een reeks van vijftien wedstrijden waar de grootste atleten tegen elkaar strijden, rechtstreeks te volgen op Sport1. We zijn er op 31 mei uiteraard ook rechtstreeks bij als het Golden Gala wordt gehouden in het Stadio Olímpico in Rome. Houd de komende tijd de programmagids in de gaten.

Iedereen die nog geen abonnee is, kan dat snel en eenvoudig hier worden. Je kunt deze en en alle andere topsport bovendien live volgen op je computer via Sport1 Internet TV.